Programmeercode is onze passie

Producten en diensten

Programmeercode is de passie van de Agira-medewerkers. Doordat dit aangevuld wordt met een goed inzicht in gebruiksvriendelijkheid en een klantvriendelijke ontwikkelmethodiek, kan Agira klanten op een doelgerichte manier bedienen. Agira biedt de volgende producten en diensten aan:

Webapplicaties / websites

Wij realiseren websites, webhops en webapplicaties van begin tot eind. Van concept tot code. Maar ook na oplevering houdt onze dienstverlening niet op.

PHP-consultancy

Onze programmeurs zijn in te huren om uw team (tijdelijk) te versterken of om een gedeelte van uw realisatietraject te verzorgen.

Architectuur-ontwikkeling

Wilt u zelf uw platform bouwen maar wilt u zeker weten dat uw programmeurs duurzaam en gestructureerd ontwikkelen? In overleg met uw team kan Agira de architectuur van uw applicatie opzetten. Dit wordt aangevuld met verdere ontwikkelrichtlijnen en productadvies.

Code-audits

Zowel over reeds bestaande software als nieuw ontwikkelde code kunnen de specialisten van Agira gericht advies geven. U krijgt gedetailleerde aanbevelingen over waar de knelpunten van uw code zitten en hoe u ze het best kunt verbeteren.